Pol’s Patisserie en ijs geopend

0

Onder bijzonder grote belangstelling was het vandaag dan eindelijk zover dat Pol’s Patisserie en ijs op de Haagsemarkt de deuren opende. Vanavond nog voor genodigden: morgen, zondag 14 mei voor iedereen.
Eigenaar Paul van den Bogaert zag het allemaal met veel genoegen aan en het regende complimenten dat het ijs VERRUKKELIJK was.
Paul vermeldde zelf dat het gewoon nog een beetje uitproberen is en er vandaag gewoon “nog even flink wat bananen ergens doorheen gingen, wat heel goed uitviel qua smaak”.
En dus namen we zelf maar even de proef op de som om het zelfgemaakte verse ijs te proeven. Het werd een mengeling van crispy white chocolade, hazelnoot, yoghurt amarene en citroen.
De kwaliteit en smaak van het ijs is werkelijk van sublieme kwaliteit kan ik u melden. Je waant je in de beste Italiaanse ijssalon, neem nog een hapje en denkt: Is dit écht in Princenhage voortaan te krijgen? Ja dus.
Het goede nieuws is dat het voortaan elke dag, 7 dagen per week open is. Van maandag t/m zaterdag van 10 uur tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur.
Naast ijs kunt u er ook zaken krijgen als koffie, thee, frisdrank, wafels, donuts, ijstaarten, ijsgebakjes, ijsbonbons, …. Teveel lekkers om op te noemen.
U moet het zelf maar eens gaan proberen. En dat kan vanaf zondag 14 mei, 10.00 uur.

Een hele mooie aanwinst voor Princenhage.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter