Renovatie Kerkepad stagneert door bezwaren bewoners

1

Het eerste deel van het Kerkepad werd voorspoedig aangelegd richting de kerk. Maar het werk ligt nu stil op het punt waar het pad rechtdoor zou moeten gaan richting kerk.
Hiervoor moet het plantenperk wijken wat er nu ligt. En daartegen hebben twee bewoners bezwaar aangetekend.
Dit is de reden waarom de werkzaamheden voorlopig stil zijn gelegd. Het zal nog wel even duren voor de werkzaamheden (in welke vorm dan ook) weer worden hervat.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. robert brekelmans op

    Het bezwaar is niet allen van 2 bewoners. Alle bewoners van appartementcomplex De Plaetse aan de Haagsemarkt hebben bezwaar. De parochie die haar parochiehuis in hetzelfde complex heeft wil haar zin doordrijven. Maar het pad, dat nu 7 meter van het complex loopt komt, in de nieuwe plannen, op minder dan 2 meter onder de slaapkamerramen van de bewoners te liggen. Verder is het juridisch onmogelijk om de bocht die om de tuin van het complex loopt te ruilen met andere grond van de gemeente. Ook de parochie moe zich net als ieder ander aan de wet houden. Dat gedt ook voor het opzettelijk verwaarlozen door de parochie van het onderhoud van de aanwezige tuin. Een schande.

Laat een reactie achter