Brand Mijkenbroek goed zichtbaar vanuit Princenhage

0

De schuimrubberfabriek Polyvlok aan de Mijkenbroek staat in brand. De zwarte rook trekt over de Haagse Beemden en is tot in de wijde omgeving te zien. Wanneer u last heeft van de rook of de stank adviseert de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten en binnen te blijven.

De brandweer probeert overslag naar andere panden te voorkomen, onder andere het bouwkot waar CV Simpel en C.V. W?rom hun wagen bouwen een CC ‘t Aogje de Prinsenwagen stalt. Het bouwkot is de groene loods rechts.

Update 14:30 brand ver onder controle, sein brandmeester nog niet gegeven.

Update 15:00 sein brandmeester, nablussen gaat nog uren duren. Bouwloods is gespaard gebleven mogelijk wel waterschade. 

  

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter