Opening van de verbouwde Aula Brabant bij Zuylen

1

Vrijdagmiddag 1 september vond de opening plaats van de volledig vernieuwde aula van Zuylen, een ware metamorfose. Zoals directeur Roel Stapper het verwoordt: “Aula Brabant is meer dan een gebouw, het is een beleving”. Met veel gevoel voor sfeer, licht, inrichting en dat alles zorgvuldig op elkaar afgestemd, is dit een ruimte die gemaakt is om afscheid te kunnen nemen. Met daaroverheen een sausje van Brabantse gastvrijheid opent Zuylen morgen alle deuren op de open dag.

Bezoekers, jong en oud, zijn welkom op zaterdag 2 september tussen 10.00 en 16.00 uur om een kijkje te komen nemen en de sfeer te beleven.

Foto’s: Dennis van der Sloot
                          
Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Aula van Brabant ? Dit lijkt erg veel op het Huis van Brabant…. Lijk me onnodig verwarrend als Het huis van Brabant in Oosterhout al bestaat, dat ondernemer Zuylen nieuw succes probeert te boeken met Aula van Brabant. Wat zijn hier de bedoelingen van denk ik dan; beter zou zijn om iets originelers en onderscheidender te verzinnen. Hoop dat mensen niet bij de verkeerde uitvaart locatie komen.

Laat een reactie achter