Koop Lokaal-actie VVD Breda in Princenhage

0

De VVD staat voor lokaal ondernemerschap. Daarom bezocht de gemeenteraadsfractie van de VVD op zaterdag 30 september diverse ondernemers in de dorpen en op Winkelcentrum Heksenwiel. In Princenhage bracht Eddie Förster (Raadslid VVD Breda) een bezoek aan 3 ondernemers. “Als bewoner van Princenhage geniet ik iedere dag van de levendigheid van dit dorp in Breda. Dat is ook de verdienste van de in Princenhage gevestigde winkeliers. Vandaag hebben we drie lokale winkeliers in Princenhage in het zonnetje gezet. Allure, bakkerij Pol en New Vermont. Prachtige lokale winkels die een enorme toevoeging zijn voor ons dorp. Wij roepen op, koop lokaal! Dat verdienen deze ondernemers”.

De VVD Breda is trots op al die mannen, vrouwen en families die soms al generaties lang een onderneming drijven in onze mooie stad. Lokale ondernemers dragen in belangrijke mate bij aan de levendigheid van dorp en wijk. Of het nu gaat om je dagelijkse boodschappen, de grotere aanschaffen of het halen van een cadeautje of bloemetje. Lokale ondernemers maken daarnaast ook de vele evenementen en andere activiteiten mogelijk, van Carnaval tot Kerst, van buurtmarkt tot kermis.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter