Foto expositie “Het Licht Achterna”

0

Vanaf 1 mei exposeert Ruurd Albada Jelgersma voor enkele maanden een selectie van zijn foto’s in het Medicentrum Princenhage aan de Wethouder van Haperenstraat.

Ruurd Albada Jelgersma is gefascineerd door hoe licht steeds opnieuw een nieuwe werkelijkheid boetseert. Hij is geïnspireerd door de thema’s water, aarde, lucht en vuur. En – natuurlijk – door de mens: de mens die focust, de mens die reflecteert, de mens in emotie, de mens in beweging. Steeds weer de mens in het licht. Het licht in de ogen, op de handen, over het lijf, de textuur van de huid. Fotograferen betekent voor Ruurd een herontdekken van de wereld.

Het Medicentrum Princenhage is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.fotoruurd.com

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter