Overval Hema Haagsemarkt bij Bureau Brabant

0

Het is dinsdag 30 januari 2018,16.40 uur, een medewerker van de HEMA aan de Haagsemarkt in Princenhage staat achter de kassa. Ze hoort plots een man met luide stem schreeuwen: “Geld, geld, dit is een overval”.

De overvaller haalt met zijn rechterhand een klein mes te voorschijn. De dader blijft voor de medewerker staan en wil dat hij de kassa opent. Hij maakt stekende bewegingen met het mes. De overvaller wil ook het grote geld en probeert de kassa los te trekken. Dit lukt hem niet en het slachtoffer opent de kassa waarna de overvaller zelf met beide handen een greep in de kassa doet. Hij pakt al het briefgeld en verlaat de winkel. Hij stapt op een zwarte scooter die bij de ingang van de winkel staat. Hij moet wel 2 of 3 keer starten voordat de scooter start. Daarna vertrekt hij in de richting van de wijk de Heuvel.

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Vragen
Wie heeft informatie over de overvaller en/of zijn identiteit? Dit eventueel in combinatie met de zwarte scooter.
Wie heeft gezien waar de overvaller naartoe ging na de overval?
Wie heeft informatie over de scooter?

Gegevens overvaller HEMA filiaal
Huidskleur: Blank
Lengte: 1.85 – 1.90 meter lang
Postuur: Slank
Haar: Donkerblond
Kleding: Muts of pet, zwarte jas, donkere spijkerbroek en nylonkous over het hoofd
Accent: Hij sprak met een Brabants accent
vervoer: Zwarte scooter zonder windscherm

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter