Holly Jolly gaat online verder

0

Per 1 juli a.s. sluit Jill Dunn haar zaak ‘Holly Jolly’ aan de Dreef nummer 1.  “Met pijn in mijn hart’, zegt Jill.

“Ik ben hier begin 2014 met veel enthousiasme begonnen in de stijl van Het Roode Winkeltje aan de Liesbosstraat. Vooral voor de kinderen letterlijk en figuurlijk een winkel om van te snoepen. Maar zeker ook voor de ouderen was er grote keuze; de verkoop van bonbons en speciale nougat bleek een groot succes. Ook de verkoop van ijs liep heel goed. Dat was eerlijk gezegd de grote buffer voor mij. Door de komst van nog een verkooppunt van ijs bij mij op de hoek, liep die omzet terug. Door de sluiting van onder andere Ad Speek (mensen gingen naar de slager, kwamen langs mij om bij Lips hun brood te halen) was van lieverlee de loop er uit. Ook de plannen om de Haagsemarkt op de schop te doen, waardoor parkeren een tijd lang niet mogelijk zal zijn, zetten mij tot nadenken. Deze klappen vallen voor mij niet op te vangen. Alles bij elkaar genoeg reden om er over te denken het roer om te gooien. Enkele maanden geleden ben ik daarom mijn webwinkel landelijk gaan promoten en met succes. Op die manier gaan we nu verder zaken doen. Lokaal zal Holly Jolly ook zeker zeer actief blijven. Mensen kunnen hun bestellingen online doen en deze afhalen bij een afhaalpunt in Princenhage. Deze wordt op een later tijdstip nog bekend gemaakt. Ook stellen we een bonbonservice in voor de verzorgingshuizen. Ik wil bij deze iedereen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en met iedereen bedoel ik speciaal de kinderen, die ik erg zal gaan missen (en zij mij!)”.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter