Princenhaagse kinderen slagen voor verkeersexamen

1

Afgelopen vrijdag 18 mei deden zo’n 150 kinderen uit groep 7 mee aan het praktisch verkeersexamen. Gedisciplineerd baanden zij zich een weg door onze wijk. Zichzelf continu bewust van de geldende verkeersregels.

Al weken waren de kinderen volop in voorbereiding op hun examen en eindelijk was het dan zo ver. De jonge fietsers van de Eerste Rith en Sinte Maerte mochten op voor hun examen. En met succes! Op een enkeling na zijn alle kinderen geslaagd. Hulde aan de kinderen en hun leerkrachten en heel veel dank aan de ouders die ervoor zorgden dat deze dag weer zo soepel verliep.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. En niet te vergeten: grote dank aan onze sponsor AH Princenhage die voor alle leerlingen en vrijwilligers appels en peren heeft aangeboden.

Laat een reactie achter