VC ‘t Aogje Stratenvolleybaltoernooi zaterdag 8 september

0

Volleybalvereniging VC ‘t Aogje organiseert op zaterdag 8 september alweer voor de 5e keer het VC ’t Aogje Stratenvolleybaltoernooi. Houd je van gezelligheid en ben je een beetje sportief? Maak samen met je buren, vrienden, familie, collega’s of leden van je sportvereniging / carnavalsvereniging een team van minimaal 6 personen en meld je aan!

De kosten zijn per team € 15,00. Minimale leeftijd voor volwassenen team is 12 jaar. Ben je nog geen 12 jaar maar wil je ook meedoen? Dat kan! We organiseren bij voldoende inschrijvingen ook een jeugdtoernooi. Meld je samen met je teamgenoten (met max. 2 volwassenen) aan. Net als voorgaande jaren wordt het toernooi georganiseerd op Dreef 8 in Princenhage.

Inschrijven kan via e-mail adres: activiteiten@vctaogje.nl Je hebt tot uiterlijk 22 juli de tijd om je team in te schrijven!! Na inschrijving ontvang je van ons verdere informatie en in de week voor het toernooi het speelschema en toernooi reglement. Heb je geen zin om sportief bezig te zijn maar je houdt wel van gezelligheid? Kom dan onder het genot van een drankje alle teams op de Dreef 8 aanmoedigen. Tot ziens op zaterdag 8 september op de Dreef 8. Verdere informatie en inschrijfformulier kun je vinden op website VC ‘t Aogje

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter