Adverteren

Vanaf seizoen 2015-2016 brengen we het Wijkblad Princenhage geheel in eigen beheer uit. Dat wil onder andere zeggen dat de advertenties voortaan rechtstreeks via ons verlopen.
Het Wijkblad is voortaan ook fullcolour en het verspreidingsgebied is vergoot van 5500 naar 6500 huishoudens in Princenhage, Westerpark en een deel van de Heuvel.
We hebben scherpe tarieven gemaakt voor adverteren en de mogelijkheden zijn ook veranderd. We hebben verschillende opties om te adverteren:

Gouden adverteerders.
Gouden adverteerders adverteren elke week in ons Wijkblad (40x). Dat is mogelijk in verschillende formaten.

Zilveren adverteerders
Zilveren adverteerders adverteren tweewekelijks in ons Wijkblad (20x). Dat is mogelijk in verschillende formaten.

Bronzen adverteerders
Bronzen adverteerders adverteren 10 x per jaar in ons Wijkblad. Dit is mogelijk in verschillende formaten.

Adverteerders die van één van bovenstaande opties gebruik maken krijgen daarnaast advertentieruimte op onze site www.wijkbladprincenhage.net en in de nabije toekomst op onze (nog te ontwikkelen) app.

Losse advertenties
Uiteraard is het ook mogelijk om losse advertenties te plaatsen tegen scherpe tarieven.
In dat geval moet uw advertentie uiterlijk op de zaterdag vóór het Wijkblad waarin u de advertentie geplaats wilt hebben binnen zijn via de mail. Het e-mailadres daarvoor is: advertentiewijkbladprincenhage@gmail.com

Indien u meer informatie wenst of benieuwd bent naar de prijzen van adverteren, dan verzoeken we u vriendelijk een e-mail te sturen naar advertentiewijkbladprincenhage@gmail.com .
We sturen u dan meteen alle informatie op.