Adverteren

Stichting Wijkblad Princenhage verzorgt 40x per jaar het Wijkblad Princenhage. Het Wijkblad Princenhage is geheel in fullcolour en het verspreidingsgebied (6.500 brievenbussen) bestaat uit Princenhage, Heilaar, Westerpark en een flink gedeelte van de Heuvel. Naast het papieren Wijkblad zijn we actief op internet via onze site www.wijkbladprincenhage.net, facebook en instagram. Dit alles wordt verzorgd door de vrijwilligers van de stichting Wijkblad Princenhage.

In onderstaand document leest u de tarieven van de verschillende advertentie afmetingen in het Wijkblad Princenhage en de specificaties waar de advertentie aan moet voldoen.

los adverteren 2018-2019

Per 1 augustus volgen de prijzen de inflatie 2018.

los adverteren 2019-2020

Wanneer u vaker wilt adverteren en/of het werk van stichting Wijkblad Princenhage een warm hart toedraagt kunt u supporter worden. In onderstaand document leest u de tarieven en welke extra’s wij u dan bieden.

31-05-2019 Na 6 jaar hebben we de prijzen van de supporterspakketten moeten verhogen, aan de hand van de inflatie van de afgelopen jaren. We hopen de prijzen voor onze vaste supporters de komende jaren weer op dit niveau te kunnen houden. 

wijkblad supporters 2019-2020

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons een mail sturen: advertentiewijkbladprincenhage@gmail.com.