Sfeervolle Driekoningenviering

0

In de vroege avond van Driekoningen kwamen enkele tientallen ouders en kinderen samen om deze dag te vieren. De kinderen verzamelden zich bij de kerststal op de Haagsemarkt. De plek die de laatste weken zo prachtig heeft mogen stralen. Daarna gingen ouders en kinderen naar de kerk voor een kop warme chocolademelk en het verhaal over de drie wijzen.

Het verhaal werd op levendige wijze verteld door Arjan Mulders die de kinderen na het verhaal uitnodigde om in de kerk op zoek te gaan naar geschenken voor Jezus. Zij vonden dat wat Hem al jaren toekomt: goud, wierook en mirre en legden dit bij zijn kribbe. Tot slot werd samen een beschuitje gegeten.

De bijeenkomst werd afgesloten met de prijsuitreiking van Kerstcreatieroute. Deze was al volgt:
1e prijs Diana Nowak
2e prijs Frank Nusselein en Marina Muskens
3e prijs Mieke Steinmetz en Fred en Miranda Swart
Publieksprijs: Familie van Mechelen

Een groot compliment ging terecht uit naar de vrijwilligers van de kerststal en de kerstcreatieroute!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter