RABO clubkas van start

0

Helaas zijn enkele verenigingen uit Princenhage niet in de lijst van deelnemende verenigingen terecht gekomen in de papieren versie van het wijkblad: Ook CC ’t Aogje, CV Simpel, Doskonale, Stichting S.K.I.P en VC ‘t Aogje nemen deel aan de Rabobank Clubkas actie!

Vandaag, 2 april hebben alle 30.000 leden van Rabobank Breda een persoonlijke stemkaart met unieke stemcode per post ontvangen voor de Rabobank Clubkas en is de site geopend om op uw favoriete club te stemmen. Hoe meer stemmen een club krijgt hoe meer geld ze krijgen uit de pot van € 60.000. Om een zo groot mogelijk deel van de pot van € 60.000 naar Princenhage te laten gaan is het dus van belang dat u uw stemmogelijkheden gebruikt en dan natuurlijk bij voorkeur op Princenhaagse verenigingen. Met de stemcode kunnen 5 stemmen worden uitgebracht (Max. 2 stemmen op 1 vereniging).
Princenhage is dit jaar weer goed vertegenwoordigd: maar liefst 25 deelnemende verenigingen en stichtingen hopen op uw stem. De deelnemende verenigingen uit Princenhage zijn: Avondvierdaagse Princenhage, B.C. Princenhage, Bigband 2Swing4U, Brè-da-Boules, CC’t Aogje, CV Simpel, De Tien van ’t Aogje, Doskonale, JWWP de Pitstop, K.B.O. Breda- west, Kegelclub Alle Negen, Kerststal Princenhage, Kon. Harmonie Cecilia Princenhage, Oranjecomite Princenhage, Popkoor BSUR Breda, Princenhaags Museum, Princenhage’s Mannenkoor, Stichting S.K.I.P., Scouting Sint Martinus, Sint Nicolaas Comité Princenhage, St. Martinus Gilde, Tennispark Princenhage, VC ‘t Aogje, Vrouwen Vereniging Princenhage en Zonnebloem afdeling Princenhage.

Laat uw stem niet verloren gaan en zorg dat de clubkassen van de verenigingen in Princenhage goed gevuld worden. Stemmen is mogelijk tot en met dinsdag 14 april.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter