En Plein Public naar de Haagsemarkt

0

Ook dit jaar wordt in verschillende wijken in Breda het zomerfestival En Plein Public georganiseerd. Normaal wordt dit in Princenhage gehouden op het grasveld aan de Pottenbakkerstraat, maar dit jaar wordt er uitgeweken naar de Haagsemarkt.

Bram Schouw, Anouk van den Berg en Bernadette van den Driest gaan aan de slag in Princenhage met deze voorstelling. Samen met buurtbewoners bundelen ze de krachten om samen een voorstelling te maken. De voorstelling zal worden gegeven op zaterdag 15 augustus. In de week voorafgaand aan de voorstelling zal er worden gerepeteerd.

Dus…kom jij uit Princenhage of ken je iemand uit Princenhage die het leuk vindt om mee te spelen? Denk je, dat suffe toneel, laat mij maat wat leukers doen, ook dat kan!

Je kunt aanmelden per e-mail: anoukvdberg@gmail.com of telefonisch: 06-44669403.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter