Fietsers opgelet

1

Fietsers opgelet: Politieteam Weerijs controleert op verzoek van de wijkagent Princenhage op de Heilaarstraat tegen het fietsen aan de verkeerde zijde van de weg.

Fietsers negeren het verkeersbord en blijven aan de linkerzijde fietsen. Dit is gevaarlijk voor de tegenliggers, met name aan het einde in de bocht. De afgelopen dagen is al 12x pv opgemaakt hiervoor. Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Aldus het Politieteam Weerijs.

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Huub Schlundt Bodien op

    Wordt de vraag gesteld waarom fietsers hier links fietsen? Is het plaatsen van een bord!! of het uitdelen van een pv een oplossing? Is het probleem links fietsen of is het probleem een niet goed vorm gegeven oversteekplaats?
    Hoeveel fietsers maken elke dag gebruik van deze oversteek?

Laat een reactie achter