Rabobank Clubkas weer van start

0

Vandaag, 6 april, is de Rabobank Clubkas weer van start gegaan. Maar liefst 28 verenigingen en stichtingen uit Princenhage dingen mee naar een bijdrage uit de Rabobank Clubkas. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen alle leden van Rabobank Breda hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) van hun keuze. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

De Rabobank Breda heeft naar aanleiding van het succes van de Clubkas van de afgelopen  jaren het budget voor de editie 2017 wederom vastgesteld op € 75.000. Het aantal deelnemende clubs in Breda is dit jaar gestegen naar 238 clubs.

Wijkblad Princenhage
Stichting Wijkblad Princenhage doet ook dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas. Wij hopen dan ook uw stem te mogen ontvangen. Zodat wij u via het papieren wijkblad, website, app en facebook van alle ontwikkelingen in de wijk kunnen blijven berichten. Maar we wijzen u ook graag op al die andere mooie clubs die Princenhage heeft en die ook zoveel goeds doen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Alle Leden van Rabobank Breda hebben 4 april een stemkaart met persoonlijke stemcode per post ontvangen. Met deze stemcode kunnen zij via de website van Rabobank Breda t/m 18 april vijf stemmen uitbrengen op de club van hun keuze (maximaal twee stemmen per club). Iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe hoger het bedrag zal zijn voor in hun clubkas. Niet gebruik maken van uw stem betekent dat de gelden naar verenigingen/stichtingen buiten Princenhage gaan, en dat zou toch zonde zijn. Dus zorg dat uw stem niet verloren gaat.

Clubkas Roadshow
Van woensdag 17 t/m zaterdag 20 mei rijdt de Rabobank Clubkas caravan door het werkgebied van de bank om de cheques te overhandigen aan alle deelnemende clubs. Op zaterdag 20 mei komt de Rabobank Clubkas caravan hiervoor naar Princenhage. 

De Princenhaagse deelnemers:

2Swing4U
Avondvierdaagse Princenhage
Barons
BC Princenhage
C.V. Simpel
Cantabile
Cantabile Plus
CC ’t Aogje
De Pitstop
De Tien van t Aogje
De Zonnebloem Princenhage
Doskonale
Groen-Wit
Jongerenkoor Princenhage
Kerststal Princenhage
KH Harmonie Cecilia
Oranjecomité Princenhage
Popkoor BSUR
Princenhaags Museum
Princenhage Dorp in Breda
Princenhage’s Mannenkoor
S.K.I.P.
Sint Martinusgilde
Sint Nicolaas Comité Princenhage
Tennispark Princenhage
V.C. ´t Aogje
Vrouwen Vereniging Princenhage
Wijkblad Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter