Paaseieren zoeken bij S.K.I.P.

0

Voor de kinderen van Princenhage was het zondag 16 april (eerste paasdag) weer een beetje extra feest. De paashaas was, zoals ook voorgaande jaren, gekomen en die had heel veel chocolade eitjes verstopt. Omdat de paashaas een beetje twijfelde of het wel droog zou blijven had hij de eieren in de Rabozaal en op het parkeerterrein van De Koe verstopt en niet op de Dorpswei.

De kinderen, die mooi versierde mandjes bij hadden, zochten alle eitjes. Ze waren vooral op zoek naar het gouden ei dat al gelijk een mooie prijs op zou leveren. Na het zoeken kregen alle kinderen nog lootjes voor de loterij. In de loterij werden heel veel prijzen verloot en dus gingen heel veel kinderen met een leuke prijs naar huis. Wederom goed gedaan van S.K.I.P. om dit gratis evenement voor de kinderen te organiseren.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter