Zwaargewonde man aangetroffen aan de Isenburgstraat

0

De buurt werd opgeschrikt door veel geschreeuw. Gelijk werden de hulpdiensten gebeld. Om 22.45 uur trof de politie een zwaargewonde man (40 jaar) aan in een auto aan de Isenburgstraat. Omwonenden schoten hem te hulp. De man werd met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Eerder op de avond is de man slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Getuigen zouden hebben verklaard dat ze twee mannen hebben zien in slaan op de auto. Zij belden vervolgens 112. Vervolgens gingen de beide verdachten er vandoor richting de Ambachtenlaan in een donkerkleurige BMW.

De auto waarin de man werd aangetroffen is behoorlijk beschadigd. De ruiten zijn eruit. De politie heeft donderdagavond gelijk buurt- en sporenonderzoek gedaan. Er werd vervolgens een signalement uit gestuurd en is men een zoektocht gestart naar de voortvluchtigen. Wel kwam er even later een melding binnen van een aanrijding op kruispunt Academiesingel – Nieuwe Prinsenkade om 23.00 uur. Mogelijk was één van de betrokken auto’s de vluchtauto van de daders van de mishandeling. De auto, een zwarte BMW uit de X-serie had valse kentekenplaten en werd op de plaats van het ongeluk achtergelaten. Waarschijnlijk zijn ze gevlucht richting Belcrum.

De auto is naar het ongeluk in beslag genomen voor onderzoek. Ook in deze zaak is er een sporenonderzoek gestart. Tevens wordt er gekeken naar eventuele camerabeelden.

Politie roept in beide zaken getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000 of via het politie WhatsApp nummer 06-12207006.

Signalement verdachten:

  • rond de 1.80 meter lang
  • donkere kleding
  • trui met capuchon
  • normaal postuur

Heeft u tips meldt dit dan ook als u denkt dat het mogelijk met de mishandeling te aken heeft op een van bovenstaande nummers. Aarzel niet uw tip kan van essentieel belang zijn in het onderzoek.

 

Foto’s Perry Roovers

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter