Geknipt voor het vak, Kapper Mario

2

Wellicht heeft u bij het passeren van de Dreef 24 de aankondiging gezien. ‘Hier komt kapper Mario’ stond met grote letters op de winkelruit te lezen. Na weken van hard werken openen Mario en zijn partner Corné op 1 augustus met trots hun nieuwe kapsalon. De zaak oogt modern en fris. De bloemstukken en kaketoes in de etalage brengen kleur in de overwegend wit met zwarte ruimte. De kapsalon was voorheen in het centrum van Breda gevestigd. Princenhage is echter geen onbekende wijk voor Mario en Corné. Ze houden van de dorpse sfeer en komen er regelmatig boodschappen doen. Toen ze tegen een te koop staande woning met winkel aan liepen, was de beslissing dan ook snel genomen.

Mario heeft maar liefst 35 jaar ervaring in het kappersvak. Als kind vond hij het beroep al interessant. De keuze voor de kappersschool was een logisch gevolg. Na het succesvol afronden van de opleiding, werkte hij voor diverse kappers in Oosterhout, Ulvenhout en Breda. Zes jaar geleden kreeg hij de kans om voor zichzelf te beginnen in de binnenstad. De mensen wisten Mario al snel te vinden. Het enige nadeel was het betaald parkeren, maar met de nieuwe zaak aan de Dreef is dat probleem opgelost.

Aangezien Mario alles zelf doet, kent hij zijn klanten goed. Iedereen krijgt zijn volle aandacht. Dat sommigen al 30 jaar hun kapsel aan Mario’s handen toevertrouwen, zegt genoeg. Mario onderscheidt zich door alle mogelijke behandelingen aan te bieden zoals keratine, permanenten en wassen-watergolven. Hij hanteert daarbij de merken Sebastian, Kiss en Schwarzkopf. Bij grote drukte springt Corné even bij om bijvoorbeeld krulspelden in te zetten. Een nieuwe coupe kan bovendien gecompleteerd worden met een trendy ketting en bijpassende armband of oorbellen. De veelal handgemaakte sieraden die Mario verkoopt, maken uw look helemaal af.

Kapper Mario is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur. Bel voor een afspraak: 06 – 307 96 967.

Delen

Over de auteur

2 reacties

Laat een reactie achter