Autobrand en schietpartijen

0

In de nacht van 6 januari gebeurde er van alles in korte tijd in Princenhage. Om half 3 werd een auto op een parkeerterrein aan de Ambachtenlaan in brand gestoken. Rond dezelfde tijd werden woningen beschoten aan het Hagehof en in de Ahornstraat in Tuinzigt.  De politie vermoedt dat deze auto betrokken is bij minstens een van de schietpartijen.

Een politiehelikopter heeft enige tijd boven Princenhage en Tuinzigt gevlogen. Of alle incidenten met elkaar te maken hebben is niet duidelijk. Op de locaties heeft de politie onderzoek gedaan en met honden is gezocht in het park aan de Ambachtenlaan. Er zijn nergens gewonden gevallen.

De politie wil graag in contact komen met getuigen en particulieren die mogelijk een van de incidenten op camerabeelden heeft staan.

 

Ook in de ochtend gaat het onderzoek op het Hagehof verder. (Foto’s hieronder van Perry Roovers)

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter