Twee woningen doorzocht in onderzoek schietincidenten

0

In het onderzoek naar de schietincidenten van zaterdag 6 januari jl. en het incident met vuurwapens van dinsdag 9 januari in de Roeselarestraat heeft de politie vandaag 9 januari twee woningen doorzocht.

Op zaterdag 6 januari startte de politie een onderzoek naar aanleiding van twee schietincidenten kort achter elkaar. In de Ahornstraat en in het Hagehof werden twee woningen beschoten door nog onbekende personen. Op dinsdag 9 januari 2018 om 6.00 uur vond er een incident in Breda plaats aan de Roeselarestraat waarbij sprake was van vuurwapens. Het is goed mogelijk dat deze twee incidenten met elkaar te maken hebben. Het rechercheteam heeft in het kader van deze onderzoeken dinsdag 9 januari in de avond de eerder genoemde woning aan de Ahornstraat en een woning aan de Dieststraat doorzocht. De onderzoeken gaan onverminderd door, het Openbaar Ministerie en de politie hopen binnenkort meer informatie te geven.

Getuigen of mensen die iets van deze misdrijven afweten worden dringend verzocht dit te melden
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
– via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter