Code Oranje: Storm in Princenhage

0

Donderdag 18 januari was het code oranje in verband met de storm die over Princenhage raasde. De storm liet een spoor van vernielingen achter zich. Tussen 10 uur en 12 uur kwamen bij de brandweer zoveel meldingen binnen dat ze het niet aankonden om naar alle plaatsen direct toe te gaan.

De Hovenierstraat was tijdelijk geblokkeerd door een boom die over de weg was gevallen. Hierdoor moesten de stadsbussen keren. Aangezien het lang duurde voordat de brandweer kwam is de boom met een man of 6 van de weg getild. (bericht gaat door onder de foto’s)

    

De kinderen in de Pastoor Boumanstraat zullen het voorlopig zonder schommel moeten doen. In het speeltuintje kwam een grote tak op de schommel terecht.

  

In Westerpark viel een boom op een auto aan het bloemenblauwtje.

 

Ook gingen door de storm diverse schuttingen en muren om en kwamen dakpannen naar beneden. Ook een trampoline had het wel gehad in een achtertuin en ging maar eens aan de andere kant kijken. Ook de Dorpswei zal het vanaf nu met 1 boom minder moeten doen.

   

 

Dank aan onze lezers en volgers voor het delen van de foto’s.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter