Fantastisch geslaagde benefietavond voor Ronald Huismans

0

Enkele maanden geleden kwam een aantal mensen bij elkaar met het idee om ervoor te zorgen dat Ronald, Francis en Anouk in de Isenburgstraat konden blijven wonen door de noodzakelijke aanpassingen aan de woning te kunnen bekostigen. Er kwam een sms-actie, een belactie die door prominente Princenhagenaars werd uitgevoerd en een spaarpotactie.

Afgelopen zaterdagavond werd de eindsprint getrokken van de actie ‘Niet door Ronald maar voor Ronald’. De grote zaal van de Koe was bomvol met familie, vrienden en bekenden. Het werd een avond vol sketches en muziek met onder andere een optreden van oud-vorsten van Princenhage. Tevens was er veiling waarbij met opbod talloze voorwerpen werden verkocht. Kortom een hartverwarmende avond! De actie ‘Niet door Ronald maar voor Ronald’ kan gerust meer dan geslaagd genoemd worden. Nieuwsgierig naar de einduitslag… Meer hierover in de Wijkblad Princenhage aanstaande donderdag met een uitgebreid verslag.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter