Grote Kinderkleding- en Speelgoedbeurs in De Koe

0

Twee keer per jaar organiseert Kledingbeurs Breda een grote kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Koe. Op zaterdag 10 maart is het de voorjaars/zomerbeurs, waar voornamelijk kleding voor de zomer wordt aangeboden. Dat mensen graag hun kleding verkopen via kledingbeurs Breda bleek ook voor deze beurs weer. Alle verkoopnummers waren binnen 3 uur verkocht.

De beurs is geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur. Vanaf 7.00 uur worden er nummers uitgegeven. Dit om het binnenkomen zo vriendelijk en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Het streven van de organisatie is om vanaf 10.00 uur de deur open te kunnen zetten. Tassen en kinderwagens/buggy’s mogen niet mee naar binnen.

Bij de ingang krijgt u een mandje mee. Als het mandje vol is, dan kunt u dit inleveren bij de reserveer hoek en krijgt u een nummer. Bent u klaar, dan staan op vertoon van uw nummer de spullen netjes op u te wachten.

Als u klaar bent met shoppen, dan gaat u naar een van de betaalkassa’s waar ze uw aankopen zullen registreren. De bon met uw naam zal bij de kassa klaarliggen. Er worden geen biljetten groter dan € 50,- aangenomen en pinnen is mogelijk, de kosten hiervan zijn € 0,50.

Boven op de vraagprijs van de artikelen komt 15%. Deze opslag wordt telkens aan een ander goed doel geschonken. Het goede doel van deze beurs is Stichting Nu Jij Kids. Deze stichting organiseert verwendagen voor ernstig zieke mensen.

Kledingbeurs Breda hoopt u te mogen ontvangen op zaterdag 10 maart bij de grote kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Koe.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter