Voetballen op de Haagsemarkt met Kees Rijvers?

1

Beste Princenhagenaar,

Hoe mooi zou het zijn als we weer kunnen voetballen op de Haagsemarkt? Dat zei Kees Rijvers een jaar of wat geleden tegen mij. Ik ben dat niet meer vergeten. Zeker niet nu dat toekomstbeeld snel dichterbij komt. Want er ligt dankzij u een prachtig ontwerp voor de Haagse Markt. Daarnaast is er nu ook geld voor de daadwerkelijke aanpak. Als dank voor uw inzet en betrokkenheid nodigen wij u van harte uit om met ons een balletje te trappen op de Haagsemarkt. In aanwezigheid van Nederlands eerste prof- voetballer Kees Rijvers zelf.

Op donderdag 15 maart a.s. bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom in het Roode Hert aan de Haagsemarkt 34. Daar kunnen we elkaar spreken en met een VR bril het nieuwe ontwerp ook beleven. Daarna gaan we de straat op, samen een potje voetballen.

Wij kijken er erg naar uit.

Met sportieve groet,

Wethouder Boaz Adank (openbare ruimte)
Wethouder Patrick van Lunteren (wijken, Breda begroot)

Delen

Over de auteur

1 reactie

  1. Arno van Rosmalen op

    Waar is de tuin van Dreef 8 voor bedoeld? Dit is een veilig stukje groen midden in Princenhage. Of wordt dit parkeergelegenheid in de toekomst?

Laat een reactie achter