Record aantal deelnemers bij Kennisquiz S.K.I.P. op 17 maart

0

Groep 8 betekent het afsluiten van je basisschoolperiode, een nieuwe stap naar de middelbare school, maar vooral ook je enige kans om deel te nemen aan de kennisquiz van SKIP. Deze boodschap was niet gericht aan dovemansoren. Meer dan 20 teams, ruim 60 achtstegroepers, zullen komende zaterdag de strijd met elkaar aan gaan in kennistheater de Koe.

Creatieve opdracht
De kennisquiz wordt dit jaar voor de zestiende keer gehouden en vindt plaats op zaterdag 17 maart in de Koe. De kinderen van groep 8 mogen zich met een team van drie kinderen inschrijven. De quiz van dit jaar heeft als thema ‘Social Media’. Binnen dit thema moeten de kinderen ’s middags aan de slag met een creatieve opdracht. De joker die hieruit voortkomt kunnen ze bij de quiz inzetten om hun punten te verdubbelen. En dat niet alleen: het team met de meest creatieve joker wint een gezellige groepsprijs.

Verschillende rondes
De quiz start om 19.00 uur en zal gespeeld worden in verschillende rondes. Aan de hand van films, muziekfragmenten, foto’s en opdrachten worden rondes afgewerkt in categorieën als sport, muziek, geschiedenis, taal en aardrijkskunde. De prijzen die te winnen zijn ter waarde van €75,-,  €40,- en €25,-zijn bedoeld voor hun eerste aankopen voor de middelbare school.

Komt allen
Aan het einde van de avond zullen we dus weten wie de ware kennisquizkampioen van Princenhage wordt. Uiteraard zijn ook alle ouders, klasgenoten en andere supporters van harte welkom om te komen kijken. Komt allen!

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter