Rabobank Clubkas weer van start

0

Op 4 april is de Rabobank Clubkas Campagne 2018 weer van start gegaan. Maar liefst 32 verenigingen en stichtingen uit Princenhage dingen mee naar een bijdrage uit de Rabobank Clubkas. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen alle leden van Rabobank Breda hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) van hun keuze. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Nadat alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het aantal stemmen gedeeld door het budget van € 75.000,- dat de bank beschikbaar heeft gesteld. Dit jaar nemen 241 clubs in Breda deel aan de campagne. Niet gebruik maken van uw stem betekent dat de gelden naar verenigingen/stichtingen buiten Princenhage gaan, en dat zou toch zonde zijn. Dus zorg dat uw stem niet verloren gaat.

Wijkblad Princenhage
Stichting Wijkblad Princenhage doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas. Wij hopen dan ook uw stem te mogen ontvangen, zodat wij u via het papieren wijkblad, website, app en facebook van alle ontwikkelingen in de wijk kunnen blijven berichten. Maar we wijzen u ook graag op al die andere mooie clubs die Princenhage heeft en die ook zoveel goeds doen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Alle leden van de Rabobank hebben deze week een stemkaart met hun stemcode in hun brievenbus ontvangen. Hiermee kunnen ze tot en met maandag 16 april hun stem uitbrengen via de stemmodule. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen en maximaal 2 keer op dezelfde vereniging of stichting. Nieuw dit jaar is dat de jonge klanten van de Rabobank (12 t/m 17 jaar) ook een persoonlijke stemkaart toegestuurd hebben gekregen, waarmee zij vijf stemmen kunnen uitbrengen op de verschillende verenigingen en stichtingen.

Clubkas Roadshow
Van woensdag 18 t/m zaterdag 21 april rijdt de Rabobank Clubkas caravan door het werkgebied van de bank om de cheques te overhandigen aan alle deelnemende clubs. Op zaterdag 21 april komt de Rabobank Clubkas caravan hiervoor naar Princenhage.

De Princenhaagse deelnemers:
·      2Swing4u
·      Aogse Bluf
·      Avondvierdaagse Princenhage
·      Barons Breda Basketball
·      BC Princenhage
·      Cultuur in Princenhage
·      CV Simpel
·      De Tien van ’t Aogje
·      De Vrouwen Vereniging Princenhage
·      De Zonnebloem afdeling Princenhage
·      Doskonale
·      EHBO vereniging Sint Christophorus
·      Jeugdhonk de Pitstop
·      Jongerenkoor Princenhage
·      K.B.O. Breda West
·     Koninlijke Harmonie Cecilia
 
·      Oranjecomité Princenhage
·      Popkoor BSUR Breda
·      Princenhaags Mannenkoor
·      Princenhaags Museum
·      R.K.S.V. Groen-Wit
·      Scouting St. Martinus
·      Sint Nicolaas Comite
·      St. Martinusgilde Princenhage
·      Stichting W-groep Breda-West
·      Stichting C.C. ‘t Aogje
·      Stichting Evenementen Princenhage
·      Stichting Kerststal Princenhage
·      Tennispark Princenhage
·      Stichting S.K.I.P.
·      Volleybalclub ‘t Aogje
·      Wijkblad Princenhage

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter