Restant Groen Wit – RBC

0

Donderdagavond 12 april worden de laatste 38 minuten van het duel tussen Groen Wit en RBC gespeeld, aanvang 19:00 uur, locatie Haags Sportpark. Op 25 februari werd de wedstrijd in de 52e minuut door de scheidsrechter gestaakt. In deze wedstrijd kreeg de scheidsrechter diverse bedreigingen naar zijn hoofd nadat hij een speler van RBC met een 2e gele kaart van het veld had gestuurd. Hierop besloot de scheidsrechter de wedstrijd te staken nadat deze in de eerste helft ook al tijdelijk was stilgelegd.

De wedstrijd wordt hervat met een 2-1 voorsprong voor Groen-Wit. RBC moet de laatste 38 minuten met tien man spelen en ook de teammanager van RBC mag niet op de bank plaatsnemen. Voor zowel RBC als Groen Wit is het een belangrijke wedstrijd. RBC staat momenteel op de elfde plek en heeft 1 punt voorsprong op Groen Wit. Bij winst gaat Groen Wit dus over RBC heen.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter