Schuur-concert Slide-O-Base 27 mei

0

Op zondag 27 mei geeft Slide-O-Base een schuur-concert in de Vlaamse schuur van De Koe. Het optreden begint om 14:30 uur. De entree is gratis en er zijn gratis frikandellen

Muziekensemble Slide-O-Base is ontstaan in 2017 met muzikanten uit twee muziekverenigingen. Deze Bredase groep bestaat uit 4 trombones, een bas en een Cajon speler. De groep met klassieke brass samenstelling speelt populaire muziek met eigentijdse arrangementen. Tijdens de optredens wordt muziek van Tina turner, Prince, Coldplay en vele andere sterren ten gehore gebracht met een Slide-O-Saus erover. Op deze manier worden toeschouwers verrast met bekende muziek in een ander jasje.

De groep treedt op tijdens diverse gelegenheden in en rond Breda maar verzorgt ook optredens elders in Nederland. Bent u nieuwsgierig en wilt u muzikaal verrast worden? Kom dan zondagmiddag 27 mei naar De Koe.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter