Word jij het nieuwe “Aogse Talent”?

0

De volgende S.K.I.P. activiteit komt er alweer aan op zaterdag 13 oktober. S.K.I.P. organiseert een grote Aogse talentenjacht gebaseerd op het tv-programma Holland’s got talent. Kan jij heel goed dansen, zingen, playbacken, turnen of heb je een ander gaaf talent? Dan kan je dit tijdens deze avond laten zien op het podium van De Koe!  

Mee doen met S.K.I.P’s got talent? Je kunt je aanmelden via het formulier op de website van S.K.I.P.  www.skipprincenhage.nl en het ingevulde formulier versturen naar talent@skipprincenhage.nl. Op de website is ook het reglement te lezen van S.K.I.P. got talent.  

Na de inschrijving vragen wij aan de deelnemers om op maandag 8 oktober even naar de koe te komen. Hier krijg je de laatste informatie over de talentenjacht en stellen wij zelf ook een aantal vragen. Na inschrijving krijg je hier meer informatie over. Met vragen kun je altijd bellen naar de SKIP-O-FOON: 06-47440075 of mailen naar talent@skipprincenhage.nl.

Hopelijk zien we jullie allemaal bij  S.K.I.P.’s got talent op zaterdag 13 oktober in de Koe, aanvang 19.00 uur, zaal open 18.45 uur. Aan de bezoekers wordt €1,00 entree gevraagd ten bate van de SK.I.P. -activiteiten.  

S.K.I.P

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter