Ernst en Bobbie op de Sinte Maerte

0

Ernst en Bobbie van het bekende jeugdprogramma Ernst Bobbie en de rest hebben op vrijdagochtend 28 september een bezoek gebracht aan basisschool Sinte Maerte. De kinderen stonden vol enthousiasme te wachten toen Bobbie het schoolplein kwam opgerend. Ernst deed het wat rustiger aan voordat hij op het podium stond. Natuurlijk maakte Bobbie weer zijn grappen en zorgde dat Ernst niet zijn verhaal kon doen.

Dit bezoek stond in het teken van hun Sinterklaasshow die in het eerste weekend van december in het Chassé wordt gegeven. Voor de voorstelling zijn geen kaartjes te koop maar gratis als men voldoende zegels bij de Jumbo supermarkt verzameld. Mocht u bij gezinnen de poster voor het raam zien hangen dan is dat omdat ieder kind kans maakt op 4 gratis kaarten als ze poster voor de raam hangen.

Bij het vertrek van Ernst en Bobbie reden ze door een erehaag van kinderen in een limousine weg. 

, Pr

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter