Wilde Westenfeest

0

Afgelopen vrijdagmiddag was het weer zover, het alom bekende openingsfeest van KBS De Eerste Rith samen met het Kober kinderdagverblijf. Elk jaar wordt dit openingsfeest gehouden om op een ontspannen manier het jaar in te luiden, er is dan tijd voor onderling wat bijkletsen en een informeel praatje tussen docent en ouder.

 

Dit jaar stond het feest in het teken van het Wilde Westen: op het schoolplein waren de strobalen terug te vinden en was de saloon geopend, brandde hier en daar een fictief kampvuur en ook de broodjes knakworst waren van de partij. Nadat iedereen terug was van de vossenjacht, kon men spelletjes doen. De docenten waren vrolijk verkleed als cowboy of cowgirl. De talenten van De Eerste Rith namen al een voorschot op SKIP got Talent, er werd dan ook flink op los gedanst en gezongen, wie weet doen ze het in De Koe nog eens dunnetjes over. Maar er was ook een verrassingsoptreden van het docententeam dat wel twee keer ten tonele verscheen en  onvervalste cowboy-liederen ten gehore bracht. En terwijl de laatste noten over het schoolplein klonken ging iedereen huiswaarts. Wederom een geslaagde dag. Yeah ha.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter