Stem op Jordan Beute

0

We hebben met onze facebook groep van het Wijkblad Princenhage al diverse keren mensen uit de wijk geholpen met verkiezingen etc. en zijn ook een keer zo beste wijk van Breda geworden. Deze keer willen we u vragen Jordan Beute te steunen door op hem te stemmen voor Uniek sporttalent 2018. Jordan heeft de eerste ronde en halve finale al doorstaan en staat nu in de finale! Iedere stem is dus belangrijk. Stemmen kan via onderstaande link en is mogelijk tot 17 oktober.

www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/218/jordan-beute/stemronde/3

In het wijkblad van  20 september jl. stond Jordan samen met Femke Bongers-evers op de voorpagina omdat ze in 2019 naar de Special Olympics World Games in Abu Dhabi gaan.

Wijkblad 20 september

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter