Volle zaal voor Ronald Huismans

0

Donderdagavond 11 oktober was de Vlaamse Schuur van De Koe volledig gevuld voor de boekpresentatie van het “Busboekje” van Ronald Huismans.  De avond werd geopend door Frido Schrauwen die Ronald een ton cadeau deed. Niet in geld maar een kleine ton waar Ronald achter kan zitten voor als hij weer mee gaat doen aan de tonpraat wedstrijd de Grôtste Mââuwert.

Daarna was kort het woord aan Francis over het verdere verloop van de avond. Ronald heette allen aanwezig welkom. Veel oud-collega’s van de bus waren gekomen net als veel carnavalsvrienden en familie. Natuurlijk liet Ronald de zaal verschillende keren lachen met anekdotes over het leven als buschauffeur. Nadat verschillende mensen die mee hadden gewerkt aan het Busboekje, het “eerste exemplaar” hadden gekregen was het tijd voor de signeersessie. Een hele lange rij vormde zich voor de tafel bij Ronald. Ronald nam voor iedereen de tijd vooral met de oud-collega’s was het een fijn weerzien.

Voor degene die niet aanwezig waren is het boekje vanaf 12 oktober te koop bij Multiboek op de Haagweg.  

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter