S.K.I.P. Halloween Disco

0

Op zaterdag 3 november 2018 vindt de Halloween disco van S.K.I.P. plaats in gemeenschapshuis de Koe. We gaan niet alleen lekker los op de dansvloer, maar er zijn ook prijzen voor de beste/mooiste/griezeligste outfit! Het eerste deel van de avond, van 18.45 tot 20.15 uur, is voor de groep 1 t/m 4. Het tweede deel, van 20.30 tot 22.00 uur, vieren we feest met de kinderen van groep 5 t/m 8. Je ouders kunnen voor aanvang bij de deur wat consumptiebonnen voor je kopen  (€1,80 per stuk). Zo hoef je niet onnodig met geld rond te lopen.

Wij vinden het prettig als uw kind een briefje met zijn/haar naam en telefoonnummer meeneemt, zodat het inschrijven snel en makkelijk verloopt en wij kunnen bellen als er iets is. Voor de laatste informatie kijk op www.skipprincenhage.nl.

Als jij of je ouders nog vragen hebben, kunnen jullie ons bellen op 06 – 474 40 075 of mail ons op: info@skipprincenhage.nl. Mailen heeft de voorkeur.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter