Rudie de Meulder, de nieuwe Prins van ‘t Aogje

0

Zaterdagavond 10 november heeft stichting CC ’t Aogje op de Haagsemarkt de opvolger van Prins Babbelonius bekend gemaakt. Op een volle Haagsemarkt stonden enkele mysterieuze dozen opgesteld en kwam er een lichtshow en vuurwerk waaruit Rudie de Meulder tevoorschijn kwam. Hij zal ons met de carnaval voorgaan onder de naam Raymundus de XIX. De joffers Yara Huijbregts, Eline Smits en Wietske Bulkmans zullen naast hem staan op het podium.

Rudie/Raymundus is geen onbekende in de carnavalswereld. Al jaren slaat hij op de bekkens bij BB de Bielopers en samen met zijn broer vormde hij de Crazy Brothers. Vorig jaar won hij met Jeugdleut nog het mottomot. Carnaval is hem met de paplepel ingegeven zijn vader, Fer de Meulder (†) was Prins van ’t Aogje van 1984 tot 1986 als Fernand VI.

De redactie wenst Prins Raymundus de XIX veel succes en leut.

 

 

   

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter