Steekpartij Schimmelpenninckstraat

0

Vrijdagochtend 23 november heeft een steekpartij plaats gevonden in een woning aan de Schimmelpenninckstraat. De politie is met veel wagens op de melding afgekomen. De vermoedelijke dader is door de politie aangehouden in de Talmastraat. Zowel de Schimmelpenninckstraat en Talmastraat zijn gedeeltelijk afgezet door de politie voor onderzoek. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft onderstaand bericht verspreid en zoekt getuigen.

Verdachte steekincident belt zelf politie

Agenten hebben aan de Heinsiusstraat een 38-jarige Bosschenaar opgepakt. Hij zou een Bredanaar hebben neergestoken in een woning aan de Schimmelpennickstraat. Daarna vertrok hij uit de woning en belde zelf de politie.

De politie werd rond 11.15 uur gebeld door de verdachte. Die kon daarna snel, op straat, worden aangehouden. De man had een mes op zak. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was op dat moment aanspreekbaar. Recherche en forensische opsporing zijn een onderzoek in de woning gestart. De verdachte is afgevoerd naar het politiebureau en vastgezet.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter