Warm welkom in Princenhage voor ZOET

0

Gertruud van Beijnen (45) runde 13 jaar met liefde en passie haar eigen bloemenzaak aan de Nieuwe Haagdijk, totdat een vriendin haar meenam naar een taartenworkshop. Ze was meteen verkocht en begon vorig jaar aan de Minister Kanstraat haar eigen bedrijf. 13 november opende zij de deuren van ZOET aan Dreef 1.

“Vanaf de eerste dag liep het storm in de Belcrum”, aldus Gertruud. “Ik had dan ook in een mum van tijd mijn handen vol aan het maken van bruidstaarten en andere gelegenheidstaarten. We hebben intussen een diversiteit aan klanten van allerlei verschillende nationaliteiten. Zo zijn zowel de Marokkaanse als de Chinese gemeenschap weg van onze manier van werken. Ook de kleinere ZOET-artikelen, zoals macrons vinden gretig aftrek. Macrons zijn van oorsprong Franse koekjes die van amandelmeel gemaakt worden met daarin een speciale vulling van verschillende smaken. Alle vullingen en smaken die we gebruiken, maken we iedere dag vers en alles komt uit eigen keuken. Doordat mijn klantenkring zich steeds uitbreidde ging ik op zoek naar een grotere ruimte. Op facebook plaatste ik een oproep ‘winkel gezocht’, maar het pand werd door iedereen getagd. Uiteindelijk ben ik zo bij Dennis Nouwens terecht gekomen en ben dezelfde dag nog gaan kijken”.

Warm welkom in Princenhage
“Ik heb de zaak op vrijdag 16 november officieel geopend, waarbij me een warm welkom ten deel viel en de zaak veranderde in een bloemenzee. Door lid te worden van de Ondernemers Vereniging Princenhage zal ik voortaan meedoen aan al hun activiteiten, waardoor we naar mijn idee elkaar alleen maar kunnen versterken. Ik, maar ook mijn man en onze twee dochters, zijn enthousiast om op deze plaats zo midden in het dorp, onze zaak ZOET te gaan runnen. Onze dochter Romy van 22 werkt zelfs fulltime bij mij”.

Veertien Zitplaatsen
In de sfeervol ingerichte ruimte serveert Gertruud ook koffie, thee en frisdranken, waarbij vanzelfsprekend een lekkernij uit eigen keuken gekozen kan worden. Behalve de veertien zitplaatsen binnen is Gertruud van plan in de zomer een buitenterras te plaatsen. Zij zit nog boordevol plannen om het assortiment uit te breiden en workshops voor kinderen te organiseren. “Speciaal voor de kinderen heb ik – naar het idee van Holly Jolly – nog twee schappen met kindersnoepgoed”.

De redactie wenst Gertruud en haar gezin veel succes in ZOET.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter