Princenhage Fonkelt

0

Op zaterdag 15 december organiseert Stichting Evenementen Princenhage het jaarlijks terugkerend evenement: Princenhage Fonkelt. Tijdens Princenhage Fonkelt staan er twee blow-upp tenten op de Haagsemarkt. In deze tenten zijn ‘s middags kinderactiviteiten, zoals koekjes versieren, schminken, kerststukjes maken en spelletjes. Ook is er een curlingbaan waar de kinderen mogen proeven van wat curling is en waar later op de middag een recreatief toernooi wordt gehouden (12 jaar en ouder). 

Einde van de middag is er een kinderbingo en speciaal voor de kinderen uit groepen 7 en 8 is een glow in the dark speurtocht georganiseerd. Vanaf 20.30 uur is er live muziek van coverband Reload in de tent. Rondom de blow-upp tenten is een sfeervolle kerstmarkt. Het evenement is gratis m.u.v. het curlingtoernooi; dat kost € 10,-  per team van 4 personen. Hiervoor kan men aanmelden via de website: www.stichtingevenementenprincenhage.nl

Het programma is als volgt:
12.00-21.00 uur kerstmarkt
12.00 uur start kindermiddag
15.00-20.30 uur curlingtoernooi
16.00 uur kinderbingo en ‘glow in the dark’ speurtocht
20.30 uur live muziek

Van vrijdag 7 tot en met vrijdag 14 december ontvangen klanten bij aankoop van een product bij de deelnemende ondernemers in Princenhage een lot voor de Fonkelt Loterij. Elke ondernemer bepaalt zelf bij welk product of bij welk bedrag een lot wordt afgegeven. Het lot wordt door de klant ingevuld en gedeponeerd in de Fonkelt Loterij box. Alleen volledig ingevulde loten zijn geldig én om te winnen moet men tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 15 december om 20.30 uur aanwezig zijn in de blow-upp tent.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter