Afscheid van dirigent Chantal de Bonth bij Cecilia

0

Woensdagmiddag 2 januari is Chantal de Bonth door de leden van het opstap- en opleidingsorkest van Cecilia in het zonnetje gezet. Chantal gaat na meer dan 11 jaar dirigent te zijn geweest Cecilia verlaten. Chantal is woonachtig in Loon op Zand en heeft drie kinderen en sinds kort heeft er uitbreiding van haar werkzaamheden in Utrecht plaats gevonden. Dit laatste is de reden dat ze gaat stoppen als dirigent bij Cecilia.

In een groot boek hadden alle leerlingen van het opstap- en opleidingsorkest een persoonlijke boodschap voor Chantal geschreven en er was een lied voor haar geschreven op de melodie van Fit lala van Kinderen voor Kinderen.  Uit handen van Wim Karremans ontving ze een trofee, want voor de kinderen is zij De Kampioen.

Aanstaande zondag (6 januari) staat Chantal voor de laatste keer voor het opstap- en opleidingsorkest tijdens het nieuwjaarsconcert in De Koe (Aanvang 12:00 uur). Cecilia is op dit moment druk bezig met het zoeken naar een nieuwe dirigent en hoopt binnenkort bekend te maken wie dit gaat worden.

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter