Wie wordt de eerste Princenhaagse Maestro?

0

Zondag 6 januari, om 12.00 uur vindt de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie plaats van de Dorpsraad Princenhage, De Koe, de Ondernemersvereniging Princenhage en Koninklijke harmonie Cecilia in de Koe.

Traditiegetrouw begint de receptie met een concert van Cecilia. Dit jaar is daar iets extra’s aan toegevoegd: 4 bekende Princenhagenaren strijden tijdens het concert om de titel “Maestro van Princenhage”.

De deelnemers zijn Peter van der List (oud-prins , voorzitter van de Tien van ‘t Aogje), Astrid Nouwens (voorzitter ondernemersvereniging Princenhage en ondernemer), Jolande van Nijnanten (koorlid van BSUR en lerares op Sinte Maerte) en Twan Janssen (voorzitter badmintonvereniging Princenhage) .

Zij hebben al weken geoefend met het groot orkest van Cecilia in het leiden van een orkest. Aanstaande zondag weten we wie-o-wie de titel “eerste Princenhaagse maestro” verdient, daarmee eeuwige roem verovert en het laatste nummer, de Radetzkymars mag dirigeren.

Na het concert wordt er getoost op het nieuwe jaar en is er een nazit in de Vlaamse Schuur van de Koe. U bent allen van harte welkom. Het concert begint om 12.00 uur en de toegang is gratis.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter