Deelnemers Vinylavond gezocht

0

Op zaterdag 9 februari 2019 organiseren we weer een vinylavond in de Vlaamse Schuur van de Koe. Een avond waarop je de muziek van je favoriete vinylplaten kunt delen met het publiek. We hebben de afgelopen jaren al een paar gezellige avonden meegemaakt waarbij soms verrassende muziek werd gepresenteerd. Een aantal deelnemers aan vorige edities heeft al aangegeven weer van de partij te zijn. Natuurlijk zouden we jou ook graag aan de lijst van deelnemers toevoegen. Haal dus je platenkoffer tevoorschijn en stel je playlist samen. Maximale speelduur is 25 minuten. De volgorde van aanmelding is bepalend voor deelname. Aanmelden kan via vinylavond@gmail.com

We willen deze keer graag een extra dimensie geven aan de vinylavond. We vragen je om een speciaal biertje uit te zoeken dat volgens jou goed past bij je playlist. Geef de naam van dat biertje op als je je playlist instuurt. Wij kijken of we “jouw biertje” tijdens het draaien kunnen schenken.

Frido Schrauwen & Nico Stokman

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter