Knik-engel is teruggevonden!

1

Zojuist kregen we het bericht binnen dat de knik-engel terecht is. Deze werd op 18 december 2017 gestolen uit de kerststal in Princenhage. Vandaag, op 22 februari 2019, vond inspectiebureau ABV Haukes uit Nijmegen de engel tijdens werkzaamheden langs de A16. Twee inspecteurs deden de vondst. Gelukkig voor Princenhage kwam één van de inspecteurs, Bjørn van der Heijden uit Princenhage, en hij zag direct dat het ging om de gestolen knik-engel. Bij een inspectie bij de carpoolstrook in de buurt van de Ettensebaan is hij bij een jaarlijkse inspectieronde teruggevonden. Vandaag is de knik-engel teruggebracht naar de Stichting Kerststal Princenhage. Met dank aan Bjørn van der Heijden van ABV HAukes. Helemaal top!

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter