Piet Brouwers (Nuske de Neus) overleden

1

Maandag 25 februari is op 72 jarige leeftijd Piet Brouwers overleden. 22 jaar was hij Nuske de Neus bij de uittredende ploeg van stichting CC ’t Aogje. Piet was meer dan 44 jaar lid van CC ’t Aogje en heeft veel werk voor de stichting verzet. Vooral als het om het tekenen en uitwerken van creatieve zaken ging, zoals de decors van de Aogse avonden. In zijn rol als Nuske de Neus ging hij helemaal op en als Nuske er om een of andere reden niet bij kon zijn was het plaatje op het podium niet compleet. Met zijn groene slipjas, groen/witte schoenen en klein parapluutje in de hand kon hij minutenlang stilstaan, starend naar de grond of in de lucht. Deze carnaval staren wij naar boven en denken we aan deze fantastische man.

De redactie wenst Marianne, Maaike en Femke veel sterkte met dit verlies.

Foto CC ‘t Aogje

Delen

Over de auteur

1 reactie

Laat een reactie achter