Lars schrijft over carnaval in ‘t Aogje

0

Van Lars van basisschool Sinte Maerte komt deze week een leuk stukje als reporter op chatime. Maar hij wil het al graag met iedereen in Princenhage delen. Op de Sinte Maerte school zijn ze helemaal klaar voor carnaval.

Hallo jij daar,

Ik ben Lars, reporter bij Chatime en ik woon in Princenhage, met carnaval heet ons “dorpje”: ‘t Aogje. Het leuke aan carnaval vind ik dat iedereen verkleed is. Dit jaar trek ik een mobiele telefoon aan met carnaval. Dat wordt bellen en Whatsappen, hihihi…  Op mijn school Sinte Maerte hebben we ieder jaar een feestweek voor het leutige feest begint. In die week doen we van allerlei leuke, gekke, coole activiteiten. Op maandag hebben we  “gekken haren dag”, op dinsdag hebben we “gekke hoedjes dag”, op woensdag hebben we “gekke brillen dag”, op donderdag hebben “recht uit je bed dag”!

Op vrijdag voor carnaval gaan we de hele dag feesten en hossen. Zo leuk, we trekken dan door de straten van ’t Aogje en ook als onze juffen en meesters doen mee. Bij ons is het dus niet 4 dagen feest, maar wel 9 dagen, dus………… hopelijk heeft  iedereen net zo’n leuke carnaval als ik.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter