Carnaval in Princenhof

0

Vrijdagavond 1 maart vond voor de vijftiende keer het jaarlijks terugkerende carnavalsgebeuren plaats in Princenhof. Vrijwilligers van Princenhof hadden een perfect programma in elkaar gezet om de avond te doen slagen. De bewoners van Amarant, Princenhof, de Heilaarflat en Haga genoten van een mooie avond vol muziek en entertainment.

Jo Lips, die de aanwezigen welkom heette, vond het jammer dat de opkomst minder was dan voorgaande jaren. “Wellicht dat dit de komende jaren weer aantrekt”. Het hoogtepunt van de avond was rond negen uur het bezoek van prins Raymundus de XIX met zijn gevolg. De prins zette enkele vrijwilligers van Princenhof in het zonnetje. Zo werden Jeanny Roebroeks en Corrie Peeters ‘gedecoreerd’ voor hun jarenlange inzet bij het ‘keukengebeuren’. DJ Jan Peeters zorgde voor de muzikale omlijsting bij de verschillende optredens van de vrijwilligers, die oude liedjes in mooie tenues ten gehore brachten. Babs van der Sanden mocht de wisseltrofee voor de leukst verklede carnavalsvierder in ontvangst nemen. Tjeu Lips en zijn vrouw: “Vanaf dag een zijn wij trouwe carnavalsvierders in de Princenhof en wij genieten er nog steeds van”. Aan het eind van de avond werd het voorstel gedaan om erover na te denken om volgend jaar de carnavalsavond te verplaatsen naar de vrijdagmiddag. “Maar dat zien we nog wel”.

 

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter