De beste winkel van Breda: ZEZmode

0

Op maandag 8 april werden de Stappen & Shoppen Awards groots gevierd bij STRND. Een avond met spectaculaire acts en enthousiaste winnaars. ZEZmode is één van de winnaars en is uitgeroepen tot beste winkel van Breda! 

Alle 40 winkels uit de tweede stemronde maakten kans op deze prijs. Naast het aantal stemmen via o.a. social media was het jury-oordeel bepalend in de uitslag. Hierbij werd niet alleen gekeken naar het aanbod en de uitstraling van de winkel. Ook de service, innovatie, lokale betrokkenheid en het onderscheidend vermogen waren van groot belang.  Het was een hevige strijd tussen de 40 winkels. Er kwamen veel stemmen binnen en ook de jury heeft zich goed beraden. Volgens de jury onderscheidt ZEZmode zich door de uitmuntende service en het brede assortiment. Er werkt gemotiveerd en vakkundig personeel, dat de klant op de eerste plaatst zet. De winkel is lokaal erg betrokken en organiseert regelmatig leuke evenementen.  

Het is een winkel die is gevestigd op een unieke locatie, waar klanten graag voor omrijden. De combinatie van deze prachtige locatie, de moderne inrichting en het onderscheidende assortiment maken het dat deze winkel de verdiende winnaar is. Kortom: shoppen bij deze winkel is een beleving. De winkel is gevestigd op de sfeervolle en authentieke markt van Princenhage.  

Het gehele ZEZ-team is er supertrots op dat zij deze prijs gewonnen hebben.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter