Definitieve straatinrichting Princenhage West 2

0

In Princenhage West 2 wordt de riolering vervangen. In overleg met de gemeente hebben bewoners kunnen aangeven hoe ze de inrichting van de straten willen nadat de riolering is vervangen. Als de planning naar wens verloopt, kan eind mei/begin juni worden gestart in het eerste deelgebied Kesselloop/gedeelte Isenburgstraat/ gedeelte Broekakker.

De straatinrichting is definitief, hier kan niets meer aan worden veranderd. Op de vier inspraakavonden in 2018 voor de bewoners is alles ingebracht en besproken, hier is een ‘Nota van Commentaar’ van.

De tekening staan hieronder en zijn ook ter inzage bij Het Gele Huis, Haagsemarkt 35, iedere zaterdag open van 10.00 tot 18.00 uur.

Definitief ontwerp Princenhage West fase 2

Beplantingsplan

Nota van Commentaar

 

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter