De Paashaas komt naar de Dorpswei

0

Hallo Jongens en meisjes,

Wij hebben zeer belangrijk overleg gehad met de paashaas en hij heeft ons verzekerd dat hij ook dit jaar Princenhage weer zal bezoeken. Dat niet alleen, hij is van plan om veel paaseieren en prijzen mee te nemen! De paashaas verklapte ons ook dat hij de eieren op een bijzondere manier gaat geven… Wij zijn erg nieuwsgierig en wij hopen jullie ook.

Kom dus op zondag 21 April (eerste paasdag) met een mooi (versierd) mandje naar de Dorpswei (Dreef 8) tijdens de paasactiviteit van S.K.I.P. in samenwerking met het SGAP. De paasactiviteit begint om 15.00 uur deelname hieraan is geheel gratis.

Wij hopen dat jij ook komt! Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bellen op de SKIP-o-foon: 06-47440075 of e-mail ons: info@skipprincenhage.nl

Heel veel groeten,

De paashaas en S.K.I.P.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter