Princenhagenaar gooit met Boeddhabeeld, 3 auto’s beschadigd

0

Een 40-jarige Princenhagenaar is dinsdag 7 mei 2019 omstreeks 18.40 uur aangehouden in verband met vernieling. De man woont in een appartement in Princenhage. Hij had kennelijk tijdens een boze bui een ruit van zijn eigen woning vernield en een Boeddhabeeld naar beneden gegooid. Door het beeld en de glassplinters raakten drie auto’s beschadigd. De gedupeerden doen aangifte.

De politie kreeg een melding dat een man uit een kapot raam van een appartement stond te schreeuwen en dat hij iets naar beneden had gegooid. Daardoor waren 3 auto’s beschadigd. De agenten liepen naar de woning van waaruit geschreeuwd werd. De bewoner kwam direct naar buiten. Hij wilde niet zeggen dat er aan hand was. Hij zei alleen dat hij erg boos was. Hij verzette zich bij zijn aanhouding. Verontwaardigde buurtbewoners vertelden dat ze het harstikke beu zijn omdat ze vaak last hebben van deze man. De wijkagent is nog ter plaatse geweest. Hij heeft hen geadviseerd om dergelijke klachten direct te melden bij de politie en of de woningbouwcoöperatie.

Delen

Over de auteur

Laat een reactie achter